Родичі відвезли тіло вбитого поліцейськими кривоозерця на повторну експертизу

Родичі відвезли тіло вбитого поліцейськими кривоозерця на повторну експертизу

Прокуратура була проти проведення повторної експертизи

Родичі відвезли тіло вбитого Олександра Цукермана на повторну експертизу до Умані. Як повідомляють «Новости-N», проведення повторної судово-медичної експертизи не було узгоджено зі слідчою бригадою прокуратури.

Понад те, прокуратура була проти проведення повторної експертизи. Близько 13:00 родичі з тілом Олександра Цукермана прибули до Умані. У місцевому бюро судово-медичних експертиз тіло по початку відмовлялися приймати через відсутність належним чином оформлених документів.

Однак після узгодження з вищим керівництвом тіло на експертизу все-таки прийняли. Експертизу буде проведено завтра, 26 серпня.

Нагадаємо, що в ніч з вівторка на середу, 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. В результаті 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримано шістьох поліцейських. Найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: