Родичі загиблої в ДТП дівчини: олігарх Димінський був за кермом, а тепер замітає сліди

Родичі загиблої в ДТП дівчини: олігарх Димінський був за кермом, а тепер замітає сліди
ДТП, у якій була помічена автівка Димінського

Брат загиблої стверджує, що Димінський утік з місця ДТП

За кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував власник ФК «Карпати» і телеканалу Zік Петро Димінський. Про це заявив брат загиблої Наталії Тріли Степан Мацевко.

За словами Мацевка, Димінський після ДТП не давав першої допомоги і втік з місця ДТП.

«Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Mercedes моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів у позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Mercedes. Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності», - написав Мацевко у Facebook.

Брат загиблої сподівається на встановлення справедливості у цій справі і попросив можливих свідків аварії про надання їх свідчень.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не підтверджена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: