Росія «годує» своїх на Донбасі простроченими продуктами та неякісними боєприпасами - розвідка

Росія «годує» своїх на Донбасі простроченими продуктами та неякісними боєприпасами - розвідка
Фото з відкритих джерел

Росія на своїх окупаційних військах на Донбасі заощаджує - самим не вистачає

Зменшення фінансування компенсується постачанням боєприпасів та продуктів харчування зі складів довгострокового зберігання, які не відповідають стандартам якості.

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

«17 вересня у районі населеного пункту Сніжне під час проведення стрільб зі 122-мм РСЗВ «Град» виявлено непридатність до застосування більше 30% боєприпасів; на військові продовольчі бази 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для забезпечення харчуванням особового складу доставлено заморожену рибу з державного резерву РФ, закладену на зберігання у 1960 році», - йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що протягом літнього періоду цього року неодноразово відмічались випадки госпіталізації особового складу через отруєння простроченими м’ясними консервами у 5 мотострілецькій бригаді (Макіївка) та 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ.

Нагадаємо, 17 вересня до Дебальцевого із Російської Федерації перекинули 70 тонн боєприпасів до реактивних систем залпового вогню та 150 тонн - для самохідних артилерійських установок.

Складна фінансово-економічна обстановка в Росії змушує її військово-політичне керівництво максимально скорочувати фінансове утримання російських окупаційних військ на Сході України, відзначають у ГУР Міноборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: