Росія готується випробувати на Донеччині нове озброєння - Тимчук

Росія готується випробувати на Донеччині нове озброєння - Тимчук
Донбас

Поширюється інформація про підготовку до «військових випробувань в бойовій обстановці» на одній з ділянок в зоні АТО нових російських високоточних боєприпасів»

У штабі командування російсько-окупаційних військ на Донеччині поширюється інформація про підготовку до випробувань нових російських високоточних боєприпасів. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на дані групи.

«У штабі «1-го АК ДНР» поширюється інформація про підготовку до «військових випробувань в бойовій обстановці» на одній з ділянок в зоні АТО нових російських високоточних боєприпасів», - йдеться в повідомленні.

Як «кандидатів» на випробування називаються новий 152-мм артилерійський коректований снаряд, а також 120-мм керований мінометний боєприпас (комплекс керованого озброєння для 120-мм мінометів) з лазерною головкою самонаведення, інформує «ІС».

За його даними, артилерійські підрозділи, які будуть використовувати дані боєприпаси в зоні АТО, повинні прибути з РФ і будуть укомплектовані виключно фахівцями ВС РФ.

Як повідомляв «Главком», минулої доби зафіксовано 48 фактів використання бойовиками зброї: двоє українських військовослужбовців зазнали поранень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: