Росія похвалилася своїм першим винищувачем. Експерти його розкритикували

Росія похвалилася своїм першим винищувачем. Експерти його розкритикували
Винищувач Су-57

Дебютний винищувач РФ: застарілий двигун та дуже відносна непомітність

На армійських міжнародних іграх в Москві, де 28 країн, що не входять до складу НАТО, продемонстрували свою військову міць, РФ представила свій перший винищувач Су-57. Росія позиціонує машину як «дводвигуновий винищувач п'ятого покоління», пише британське видання The Sun.

Російські ЗМІ люблять називати Су-57 «Привидом», оскільки передбачено, що цей винищувач настільки малопомітний, що його неможливо буде побачити або засікти.

Тим часом, йдеться у статті, багато експертів публічно висловили свої сумніви, що «Привид» насправді є малопомітним винищувачем і що його можна віднести до категорії винищувачів п'ятого покоління. У список недоробок, про які експерти найчастіше говорять, також потрапили зовнішні засоби ураження і застарілий двигун.

Як відомо, технологія «стелс» - це комплекс способів зниження помітності бойових машин в радіолокаційному, інфрачервоному та інших областях спектра виявлення за допомогою спеціально розроблених геометричних форм і використання радіопоглинаючих матеріалів і покриттів, що помітно зменшує радіус виявлення винищувача.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: