Росія продовжує перекидати зброю на Донбас – експерт

Росія продовжує перекидати зброю на Донбас – експерт

У районі Ясинуватої, біля Крутої Балки, окупанти активно ведуть земляні роботи

Упродовж останнього тижня на залізничних мостах окупованої території Донбасу було зафіксовано перекидання пально-мастильних матеріалів не менш ніж 1,5 тис. тонн, близько 100 тонн боєприпасів, до десяти одиниць бронетехніки. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів координатор групи «Інформаційний спротив» народний депутат Дмитро Тимчук.

«Це не настільки великі перекидання сил і засобів, щоб говорити про планування широкомасштабного наступу. Тим не менш, бойовики здійснюють тактичні перегрупування. В районі депо Донецьк-Північний окупанти розгорнули новий підрозділ. Там зафіксовані міномети, протитанкові гранатомети, бронетранспортери», - зазначив експерт.

Тимчук також уточнив, що в районі Ясинуватої, біля Крутої Балки, окупанти активно ведуть земляні роботи: за добу вони створюють по 200-300 метрів нових траншей і окопів.

«Викликає занепокоєння поява нової бази зберігання техніки поблизу села Маркіно. Це біля кордону з РФ, Новоазовський район. Туди перекидають техніку і озброєння, як відведену від лінії фронту, так і ту, що прибуває з Росії. Нині на базі зберігається близько 10 од. бойових броньованих машин і з десяток одиниць автотранспорту», - додав він.

Детальніше читайте в інтерв’ю Дмитра Тимчука «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: