Росія програла торговельну війну: українські товари досі затребувані в РФ

Росія програла торговельну війну: українські товари досі затребувані в РФ

У Кабміні побачили, що українські товари продовжують користуватися попитом на російському ринку, незважаючи на обмеження, які ввела влада РФ

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - Торговий представник України Наталія Микольська заявила, що українські товари й далі користуються попитом на російському ринку, незважаючи на в'їзне мито. Про це вона сказала в ефірі «5 каналу».

«Треба вернутися до азів економіки і згадати те, що країни-сусіди завжди є природними партнерами, якщо ніхто не руйнує природні зв'язки, які були між країнами і існували довготривалий час», - зазначила Микольська.

«В принципі ми бачимо те, що українські товари й далі користуються попитом на російському ринку і ми не можемо про це не говорити. Це говорить, що минулого року у зв'язку з тими штучними бар'єрами, які були створені для постачання українського експорту, як підняття мит, або ті обмеження, які вводилися, російський бізнес намагався замістити українські товари, які ми постачаємо. Зараз виявилося, що навіть зі сплатою в'їзного мита, яке застосовується на українські товари, вони й далі затребувані, і далі конкурентні, і далі потрібні російському ринку. Тому що, що б не говорили, а так склалося історично і так працюють взаємозв'язки між підприємствами», - сказала заступник міністра економіки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: