Росія розширює пункт «Довжанський» для перекидання військ в Україну

Росія розширює пункт «Довжанський» для перекидання військ в Україну
Пункт пропуску «Довжанський»

Основні роботи РФ планує розпочати навесні 2017 року

Росія планує збільшити незаконне переміщення вантажів і людей за рахунок розширення проїжджої частини у пункті пропуску «Довжанський» на тимчасово окупованій території Луганської області. Про це повідомив сьогодні на брифінгу помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

«На тимчасово окупованій території Луганської та Донецької областей України російською стороною розроблений проект проведення відновлювальних робіт на тимчасово непідконтрольному українській владі пункті пропуску для автомобільного сполучення «Довжанський» (Довжанський район Луганської обл.). Вказані дії дозволять російській стороні розширити можливості з незаконного переміщення на тимчасово окуповану територію України осіб та вантажів, у т.ч. військового призначення», - сказав Слободян.

За його словами, наразі на території пункту пропуску здійснюється демонтаж пошкоджених у ході бойових дій інфраструктурних об’єктів, а також облаштовується насип для розширення проїжджої частини. Основні відновлювальні роботи планується розпочати навесні 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: