Росія скорочує фінансування «Л/ДНР» - «Інформаційний спротив»

Росія скорочує фінансування «Л/ДНР» - «Інформаційний спротив»

Керівництво «ЛНР» висловило претензії російським кураторам щодо подальшого зменшення фінансування з РФ на «соціальну складову»

Серед командирів середньої ланки в «1-м АК ДНР» фіксуються чутки про переведення частин і підрозділів «армійського корпусу» за наказом російського командування на нову організаційно-штатну структуру, в зв'язку з чим передбачено значне скорочення особового складу, обсягів фінансування та ін. видів забезпечення. Про це повідомляє «Інформаційний спротив» у Facebook.

Згідно з чутками, дане реформування зумовлено загальним скороченням допомоги бойовикам з Росії.

Також керівництво «ЛНР» висловило претензії російським кураторам щодо подальшого зменшення фінансування з РФ на «соціальну складову», в зв'язку з чим розмір пенсій і соцвиплат в «ЛНР» продовжує зменшуватися навіть в порівнянні з «ДНР».

«Так, на початок серпня ц.р. розмір мінімальної пенсії в «ЛНР» становить 2500 руб., що на 100 руб. менше ніж в «ДНР», а грошові виплати інвалідам складає 1999 руб. проти 2100 руб. в «ДНР». Крім того, «пенсійний фонд ЛНР» констатує факт недоотримання коштів з РФ, передбачених «бюджетом на 2017 рік» (щодо низки соцвиплат кошти не перераховуються з травня 2017 р)»,, - інформує «ІС».

Повідомляється що фінансування «соціальної складової» «Л/ДНР» здійснюється через «Фонд підтримки міжнародних гуманітарних проектів» (Москва, Пижевскій провулок 5/1, ІПН 7706431844, президент - А.Трішін, формальний засновник фонду - ТОВ «Міжнародний розрахунковий банк»). Курує фонд міністерство регіонального розвитку РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: