Росія запустить через Україну контейнерний потяг

Росія запустить через Україну контейнерний потяг

Росіяни збираються запускати свої вантажні потяги через Україну кожного тижня

Російські залізничні перевізники «ТрансКонтейнер» і «РЖД Логистика» запустили контейнерний потяг з Китаю в Угорщину, який проходить через Україну.

Про це пишуть SeaNews.

«15 червня у Будапешт прибув контейнерний потяг із Китаю, запущений ПАТ «ТрансКонтейнер», і АТ «РЖД Логистика». Поїзд, в якому 41 сорокафутовий контейнер з одягом, електронікою і різним устаткуванням, було відправлено з міста Чанша (провінція Хунань) 27 травня. Митне очищення вантажу, фітоконтроль, а також перевантаження на вузьку колію відбувалося на терміналі «ТрансКонтейнера» в Добрі (Словаччина). Транзитний час в дорозі дотримання територією країн колії 1520 склало 13 днів (три дні територією Монголії, сім днів  Росією і три дні Україною)», - йдеться в повідомленні.

«Точну дату відправки потягу називати доки передчасно, але вже можна стверджувати, що сервіс стане регулярним з періодичністю відправки три-чотири потяги на місяць. Тестова відправка пройшла успішно, і клієнт визнав її ефективною. Зараз ми знаходимося в процесі формування замовлень на липень», - зазначив  заступник директора з продажу АТ «РЖД Логистика» Олександр Баскаков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: