Росія завершила раптову перевірку боєготовності армії на кордоні з Україною

Росія завершила раптову перевірку боєготовності армії на кордоні з Україною

В ході перевірки здійснювалося перекидання військ на великі відстані (понад 2000 км) авіаційним, залізничним і морським транспортом для виконання завдань в призначених районах

Раптова перевірка бойової і мобілізаційної готовності російських військ ряду військових округів, Північного флоту, головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ завершена.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.

«В ході перевірки здійснювалося перекидання військ на великі відстані (понад 2000 км) авіаційним, залізничним і морським транспортом для виконання завдань в призначених районах. Танкові, мотострілкові і артилерійські підрозділи виконали стрільби на незнайомих полігонах ПВО. Зенітні ракетні полки на полігоні Ашулук і Капустін Яр здійснили практичні пуски ракет по мішенях різного класу», - йдеться в повідомленні.

За даними російського оборонного відомства, авіація РФ виконала завдання із несення бойового чергування з протиповітряної оборони, прикриття колон техніки з повітря і завдала ракетно-бомбового удару по умовним наземним цілям.

«Екіпажі бойових кораблів Чорноморського флоту і Каспійської флотилії виконали бойові вправи з проведення спільних стрільб з корабельних артилерійських установок і відпрацювали комплекс заходів пошуково-рятувального забезпечення», - розповіли в Міноборони РФ.

Росія висадила десант Згідно з повідомленням, в ході раптової перевірки російської армії проведено мобілізаційні заходи, відпрацьовано питання переведення ряду підприємств оборонно-промислового комплексу на воєнний час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: