Російське командування примушує бойовиків на Донбасі обстрілювати будинки місцевих, - розвідка

Російське командування примушує бойовиків на Донбасі обстрілювати будинки місцевих, - розвідка

Морально-психологічний стан бойовиків погіршується

Російські куратори примушують бойовиків виконувати провокаційні обстріли Бойовиків на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської області примушують обстрілювати будинки місцевих жителів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

«Російські куратори примушують бойовиків виконувати провокаційні обстріли будівель місцевого населення в районах розташування підрозділів», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, в тому числі у зв'язку з цим серед особового складу 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ спостерігається подальше погіршення морально-психологічного стану та зниження мотивації до продовження військової служби. Серед причин - велика різницею у грошовому забезпеченні.

«Кадрові російські військовослужбовці отримують від 50 до 80 тисяч рублів, а т.зв. ополченці (військовослужбовці з числа місцевого населення) – від 10 до 15 тисяч рублів», - інформує розвідка.

Крім того, значну кількість військовослужбовців 1, 2 АК перевели на казармове положення та обмежили за відвідування сімей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: