Російське міноборони заявило, що затриманий на Донбасі Агеєв не служив за контрактом

Російське міноборони заявило, що затриманий на Донбасі Агеєв не служив за контрактом
Російський військовий Віктор Агєєв

У Міноборони РФ стверджують, що Агеєв у 2016 році звільнився у запас після проходження строкової служби і більше начебто жодного стосунку до російської армії не мав

У Міноборони РФ заперечили, що затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв служив за контрактом в російській армії. Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу, передає РІА «Новости».

У Міноборони РФ стверджують, що Агеєв у 2016 році звільнився у запас після проходження строкової служби і більше начебто жодного стосунку до російської армії не мав.  

У російському відомстві також заявили, що у Новочеркаську немає командування військової частини №65246, про яку говорив Агеєв в інтерв’ю.

«У Новочеркаську, про який йдеться в телесюжеті, немає командування військової частини №65246, оскільки воно розташоване в зовсім іншому місті. Відповідно, ніхто з командування цієї частини ніколи не зустрічався і не міг там з В.Агєєвом підписувати контракт», - зазначили в прес-службі.

Також у прес-службі зазначили, що надходженню на військову службу за контрактом передує тривала процедура подачі заяви - більше одного місяця, оформлення документів на пунктах відбору, проведення тестування та подальшої перепідготовки в навчальних центрах.

Раніше затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв в інтерв'ю підтвердив, що працював в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року у своїй частині, розташованій у місті Новочеркаськ Ростовської області РФ.

Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що «російських військовослужбовців на території України немає і не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: