Російські літаки біля кордонів України приведено у двохвилинну готовність

Російські літаки біля кордонів України приведено у двохвилинну готовність

Екіпажі літаків Су-27 перебувають на аеродромах чергування в готовності протягом двох хвилин вилетіти за командою чергових сил

Бойові розрахунки зенітних ракетних та радіотехнічних військ Південного військового округу (ПВО) у рамках раптової перевірки боєготовності військ (сил), а також екіпажі винищувачів, перебазовані на оперативні аеродроми, заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони на території Південного федерального округу. Про це повідомляє прес-служба міноборони РФ.
«Радіолокаційні станції, задіяні в проведенні раптової перевірки боєготовності військ, включаючи «Небо», «Каста», «Десна», «Гамма», «Оборона» різних модифікацій, дозволяють контролювати весь повітряний простір від нульових висот до кількох десятків кілометрів і на відстані в кілька сотень кілометрів», – ідеться у повідомленні.
Міноборони РФ інформує, що розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 «Тріумф», С-300 «Фаворит» та зенітних ракетно-гарматних комплексів «Панцир-С» провели тренувальні тактичні пуски ракет по умовних цілях, відпрацювавши взаємодію з командними пунктами з'єднань протиповітряної оборони ПВО.
«Екіпажі літаків Су-27 перебувають на аеродромах чергування в готовності протягом двох хвилин вилетіти за командою чергових сил для виявлення повітряних цілей, її класифікації та застосування всіх наявних засобів, зокрема авіаційного озброєння, для недопущення перетину умовного кордону повітряного простору», – зазначають у міноборони РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: