Російські офіцери «стимулюють» бойовиків на Донбасі наркотиками

Російські офіцери «стимулюють» бойовиків на Донбасі наркотиками

ФСБ РФ затримала російського офіцера за розповсюдження наркотиків, але за значну суму «відступних» відпустила

На Донбасі російський офіцер, розвідник Південного військового округу ЗС РФ Денис Мартиненко розповсюджує серед підлеглих російських бойовиків наркотичні речовини. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«20 липня ц.р. співробітниками ФСБ РФ було затримано начальника розвідки 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) 8-ї армії (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ Мартиненка Дениса Євгеновича (позивний «Дельфін», 13.01.1979 р.н.) за зберігання та розповсюдження наркотичних речовин», - йдеться в повідомленні.

За даними української розвідки, після допиту Мартиненко був звільнений з-під арешту. «За значну суму «відступних» затриманий домовився з співробітниками ФСБ приховати факт злочину. «Вагомі» аргументи Мартиненка полягали у тому, що таким чином він досягав «психологічної стійкості» у своїх підлеглих, які виявляли боягузтво та відмовлялись без наркотичного стимулювання брати участь у диверсійно-розвідувальній діяльності проти підрозділів ЗС України», - інформує ГУР.

Головне управління розвідки МО України продовжує цілеспрямовано збирати факти злочинної діяльності кадрових військовослужбовців російських окупаційних військ, які беруть участь у бойових діях та скоюють злочини на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: