Російські слідчі назвали свої версії вбивства Жиліна

Російські слідчі назвали свої версії вбивства Жиліна
Фото gordonua.com

Пріоритетною є комерційна діяльність, а також не виключаються особисті неприязні відносини – СК РФ

Російське слідство вважає пріоритетною версією вбивства глави організації «Оплот» Євгена Жиліна його комерційну діяльність. Про це повідомляє підмосковне управління СК Росії. При цьому, як зазначає РИА «Новости», відомство не уточнює офіційно імені загиблого.

«Слідством відпрацьовується низка версій скоєного злочину. Пріоритетною є комерційна діяльність, а також не виключаються особисті неприязні відносини», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кілер чекав потерпілих за сусіднім столом у ресторані, де сталося вбивство, близько 20 хвилин. «Після того, як чоловіки прийшли в ресторан і зробили замовлення, кілер підійшов і здійснив у них серію пострілів», – повідомили в СК.

Злочинець «був ретельно загримований: були накладні вуса, спортивні окуляри з жовтими скельцями, на голові надіта глибоко посаджена панама, за плечима рюкзак».

Нагадаємо, у понеділок 19 вересня ЗМІ повідомили, що в ресторані в підмосковному селищі Горки-2 убили главу української організації «Оплот» Євгена Жиліна. Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк не виключає, що смерть Жиліна – фейк.

Як повідомлялося, Жилін утік з України ще в лютому 2014 року. Згодом стало відомо, що СБУ оголосила у розшук лідера «Оплоту».

Наприкінці березня 2015 прокуратура Харківської області почала кримінальне провадження за фактом пособництва у привласненні коштів територіальної громади через фіктивні фірми Жиліна, скоєного за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 27, ч . 5 ст. 191 КК України).

Крім того, СБУ в області проводило досудове розслідування за фактом фінансування тероризму Жиліним (ч. 2 ст. 258-5 КК України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: