Російські військові потренувались топити субмарини противника

Російські військові потренувались топити субмарини противника

Тренування пройшли в рамках навчань «Захід-2017»

Екіпажі вертольотів морської авіації Балтійського флоту РФ виявили і знищили підводний човен умовного противника в ході стратегічних навчань «Захід-2017». Про це в неділю повідомив журналістам офіційний представник флоту Роман Мартов.

«У районі морських шляхів був виявлений підводний човен умовного противника ... в зазначений квадрат моря були направлені вертольоти морської авіації флоту Ка-27ПЛ, екіпажі відпрацювали завдання з пошуку та стеження за підводним човном з комплексним використанням радіолокаційних і гідроакустичних засобів», - сказав він. Льотчики вистежили субмарину, після чого вона була знищена авіабомбами.

Раніше в неділю екіпажі вертольотів Ка-27ПЛ надали підтримку кораблям Балтійського флоту РФ при знищенні ними інший підводного човна умовного супротивника.

Нагадаємо, у прес-службі Міноборони РФ повідомили, що Росія перекидає до Білорусі першу танкову армію з Підмосков'я в рамках «оборонних» навчань «Захід-2017».

Повідомлялося, що у ході навчань російські танкісти спільно з білоруськими колегами відпрацюють питання взаємодії та всебічного забезпечення військ, сучасні підходи бойового застосування підрозділів при веденні боротьби з незаконними збройними формуваннями та диверсійно-розвідувальними групами противника.

Навчання будуть проводитися у два етапи з 14 по 20 вересня на території двох країн під спільним керівництвом начальників генеральних штабів збройних сил Російської Федерації та Республіки Білорусь.

У НАТО заявили, що Росія може використати «Захід-2017» для вторгнення у Польщу та країни Балтії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: