Російські журналісти переконують, що Путін зник, не повернувшись із Сочі

Російські журналісти переконують, що Путін зник, не повернувшись із Сочі
Володимир Путін

Раніше речник Путіна Дмитро Пєсков запевняв, що президент РФ не планує йти у відпустку цього літа

Президент Росії Володимир Путін вже протягом тижня не з'являється на публіці. Хоча і сайт Кремля публікує звіти різних заходів за участю російського лідера, але є підозри, що все це записувалося заздалегідь.

Зокрема, востаннє господар Кремля з’являвся на публіці 8 серпня.

Підкреслюється, що тоді він перебував одразу в двох місцях: в окупованій Кремлем грузинській Абхазії, а саме в Піцунді, та в російському Сочі.

У ніч проти 9 серпня журналісти всіх ЗМІ, включно з пропагандистськими, полетіли до Москви, натомість очільник РФ залишився в Сочі. За словами джерела ресурсу, він планував там провести принаймні ще один день.

Вже 9 серпня та наступними днями на сайті Кремля публікувалися повідомлення про зустрічі Путіна з чиновниками різних рівнів, однак журналісти на такі заходи не запрошувалися, а інформаційні агенції писали про них з посиланням на kremlin.ru за 15-20 хвилин після їхньої публікації, хоча зазвичай вони не користуються послугами кремлівських стенографістів і подають такі новини досить оперативно.

Крім того, всі ці звіти публікувалися приблизно в один і той самий час – у інтервалі між 13:50 та 15:20 за Москвою. Також у всіх ЗМІ з'являлися лише світлини, які робив особистий фотограф президента.

Відтак, видання робить висновок, що зрозуміти, коли насправді записувалися ці заходи, неможливо. За словами джерел каналу, деякі зустрічі відбувалися значно раніше та записувалися заздалегідь, а Путін у день їхньої публікації на сайті Кремля, перебував зовсім у іншому місці.

За інформацією ЗМІ, наступного разу Путін дасть про себе знати лише 16 серпня.

До слова, раніше речник Путіна Дмитро Пєсков запевняв, що президент не планує йти у відпустку цього літа.

Нагадаємо, хазяїн Кремля Володимир Путін знову показав російському електорату верхню частину свого тулуба.

Це сталося під час риболовлі у Сибіру, фото з якої публікують російські ЗМІ. Зокрема, президент Росії цілих дві години свого часу виділив на гонитву за щукою.

Зазначимо, Путін вже неодноразово бував на риболовлі в цьому регіоні. Так, в липні 2013 року він провів вихідні в Туві і Хакасії на озері Токпак-Холь. Тоді Путін зловив щуку понад 21 кг.

Путін оголюється не вперше. Достатньо відомим є знімок, де президент РФ зображений з оголеним торсом зі спінінгом в руках та ще одне, де хазяїн Кремля сидить верхи на коні. Ці фото стали натхненням для цілого ряду пародій на Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: