Російських офіцерів із Донбасу відправляють до «психушок»

Російських офіцерів із Донбасу відправляють до «психушок»

Зростає кількість нервових зривів серед командного складу російських військ на Донбасі

З огляду на тривале перебування на передових позиціях, усвідомлення неминучості покарання за військові злочини на тимчасово окупованих територіях сходу України, організовані вищим воєнно-політичним керівництвом РФ, та невиконання командуванням російських окупаційних військ обіцянок щодо планової заміни та повернення до Росії, зростає кількість нервових зривів серед командного складу з’єднань та частин 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«22 серпня ц.р., під час роботи комісії штабу 2 АК ЗС РФ щодо встановлення причин розкриття реальних прізвищ кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які виконують «службово-бойові» завдання на командних посадах у 6 окремому мотострілецькому полку (Стаханов), заступник командира полку підполковник ЗС РФ Єршов Станіслав Едуардович (Ершов Станислав Эдуардович, 07.10.1970р.н.) погрожував начальнику штабу корпусу підірвати себе гранатою, був примусово роззброєний та направлений на психіатричне обстеження до військового шпиталю м. Ростов-на-Дону», - йдеться у повідомленні ГУР.
Нагадуємо, що підполковник ЗС РФ Едуард Єршов прибув на тимчасово окуповані території сходу України для виконання злочинних наказів вищого воєнно-політичного керівництва Росії з посади командира батальйону 247 десантно-штурмового полку (Ставрополь) 7 десантно-штурмової дивізії (гірської) (Новоросійськ) Повітрянодесантних військ ЗС РФ. Батальйонна тактична група 247 десантно-штурмового полку Ставрополь) 7 десантно-штурмової дивізії (гірської) (Новоросійськ) Повітрянодесантних військ ЗС РФ з серпня по листопад 2014 року брала участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях України у районах н.п. Новоазовськ, Рози Люксембург, Маркине після чого передислокована до прикордонних з Україною районів Ростовської обл. (район н.п. Федорівка, Максимів, Пудовий), де перебуває і по цей час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: