Російським військовим на Донбасі не видають «посвідчення учасника бойових дій»

Російським військовим на Донбасі не видають «посвідчення учасника бойових дій»
Російські військовослужбовці на Донбасі

Між військовослужбовцями РФ на Донбасі поширюється невдоволення діями командування російських окупаційних військ

Командування російський окупаційний військ на Донбасі знову намагається приховати участь громадян Росії у бойових діях на сході України, що викликає невдоволення у військовослужбовців. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Між військовослужбовцями з’єднань і частин 1 та 2 АК поширюється невдоволення діями командування російських окупаційних військ, що насамперед викликано черговими спробами приховування участі у бойових діях громадян РФ (відсутністю відповідних пільг) та поборами грошового забезпечення», - йдеться в повідомленні.

Так, за даними української розвідки, особам, які залучалися до бойових дій проти сил АТО у 2014 році, не видають «посвідчення учасника бойових дій» для приховування факту їх участі у збройному конфлікті на Донбасі.

Щодо поборів, чим теж незадоволені російські військовослужбовці, то встановлено, що під час перевірки з’єднань та частин 1, 2 АК комісією Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ офіцери 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) здавали власні кошти на «організацію відпочинку» членів комісії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: