Російський журналіст розказав, чому мітинги в Росії були успішними

Російський журналіст розказав, чому мітинги в Росії були успішними
Головний редактор видання «Русский монитор» Федір Клименко

Головний редактор видання «Русский монитор» стверджує, що мітинги 26 березня – це буржуазна революція у класичному вигляді

На мітинг 26 березня вийшла така безпрецедентна кількість людей у Росії, бо вони не були організовані несистемною опозицією. Побиття молоді під час акцій протесту не залякало її. Навпаки, участь у мітингу додала їм зайвого адреналіну. Таку думку висловив головний редактор «Русский монитор» Федір Клименко під час прес-конференції в прес-центрі «Главкома».

Такий успіх на мітингу за кількістю людей забезпечило відсутність в організації представників несистемної опозиції.

«Є таке прислів’я: 10 калік не будуть варті одного гладіатора. От наша опозиція – це, так би мовити, 10 політичних калік», – говорить Клименко.

Окрім того, головний редактор «Русского монитора» стверджує, що мітинги 26 березня – це буржуазна революція у класичному виді.

«Молодь не вся знала, хто такий Навальний, але вона точно знає, що в її країні для неї нічого немає, жодних соціальних ліфтів. Незважаючи на те, що розгін був жорсткий, але молодь це не злякало. Усі, хто там побував, отримав гарний заряд адреналіну», – підсумував Клименко.

Дивіться запис прес-конференції «Операція «Качечка» чи реальні протестні настрої в Росії?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: