Ротація у російських військах на Донбасі відбулась успішно: новоприбулий перестріляв своїх

Ротація у російських військах на Донбасі відбулась успішно: новоприбулий перестріляв своїх
Російські військові на Донбасі

У бойовиків зростає кількість небойових втрат

У російсько-окупаційних військах на Донбасі збільшується кількість небойових втрат. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«У з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК ЗС РФ внаслідок поповнення підрозділів під час ротації особовим складом, який фактично не має практичного воєнного досвіду та бажання виконувати службові обов’язки, збільшується кількість небойових втрат, що призводить до погіршення морально-психологічного стану і загострення взаємовідносин між військовослужбовцями різних періодів призову», – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, в 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК вартовий, призначений для несення служби з-поміж новоприбулих, застрелив одного та поранив іншого військовослужбовця зі складу варти. «Командування полку вживає заходів з метою подання цієї події як нещасного випадку», – інформує ГУР.

Як повідомлялося, минулої доби російсько-терористичні війська 49 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України вздовж усієї лінії розмежування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: