Розенблат стверджує, що віз з собою за кордон золоті прикраси «за копійки»

Розенблат стверджує, що віз з собою за кордон золоті прикраси «за копійки»
Борислав Розенблат

За словами Розенблата, він віз «дешеві подарунки для племінниць»

Позбавлений недоторканності народний депутат від Блоку Петра Порошенка, фігурнат «бурштинової справи» Борислав Розенблат, якого затримали сьогодні при спробі вилетіти за кордон, стверджує, що не віз із собою золото і діаманти.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

За словами Розенблата, він віз «дешеві подарунки для племінниць». «Вони дійсно золоті, але коштували копійки», - сказав нардеп, додавши, що ніяких діамантів у нього з собою не було.

Він також заявив, що його родичі живуть у Німеччині.

Як повідомлялося, сьогодні вранці Розенблат був затриманий в аеропорту «Київ» (Жуляни) співробітниками НАБУ при спробі вилетіти рейсом W67307 Київ - Кельн в Німеччину. Джерело в аеропорту «Київ» повідомили, що при собі у Розенблата були золото і діаманти.

Сам нардеп стверджує, що має повне право виїжджати на межі країни. За його словами, він попередив НАБУ про намір виїхати на три дні за кордон.

У прес-службі НАБУ повідомили, що детективи не затримували Розенблата, а проводили з ним слідчі дії.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура припустила, що підозрюваний у хабарництві депутат Верховної Ради Борислав Розенблат після закінчення терміну дії запобіжного заходу може втекти за кордон.

Нагадаємо, строк дії запобіжних заходів стосовно Розенблата закінчився 16 жовтня. Суд не продовжив зобов’язання, покладені на нардепа, зокрема, - носити електронний браслет стеження, а також заборону виїжджати за кордон.

Сьогодні, 19 жовтня, суд обирає новий запобіжний захід Розенблату.

Читайте матеріал «Главкома» Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: