Розенблат судиться з прокурорами, які подали до суду «макулатуру»

Розенблат судиться з прокурорами, які подали до суду «макулатуру»
Нардеп Борислав Розенблат

Розенблат заявляє, що суд зобов’язав його здати закордонний паспорт іншої людини, оскільки прокурори зробили помилку

Народний депутат Борислав Розенблат заявив, що виконав усі зобов’язання, покладені на нього судом, лише не здав закордонний паспорт. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Розенблат заявив, що суд зобов’язав його «здати закордонний паспорт іншої людини».

«Сьогодні о 9:00 команда моїх адвокатів звернулася до Солом'янського районного суду столиці з проханням роз'яснити: як на мене могли покласти обов'язок здати закордонний паспорт іншої людини. Повторюю – не мій паспорт, а паспорт іншої людини! Прокуратура, захопившись піаром, навіть не читає «макулатуру», яку дає на підпис судді. А суд чомусь вірить їй на слово. Але тоді чиї матеріали розглядалися, якщо фактично там вказана інша особа? Особисто я виконав усі вимоги ухвали, окрім цієї», - написав нардеп.

Він не виключив, що буде скаржитися в Європейський суд з прав людини. «Я думаю, це буде достатньою підставою для Європейського суду з прав людини, а для цього пройдемо і національні суди», - зазначив Розенблат.

«А ще – усім діям прокурорів, сатиричним речам, проголошеним фальцетом і жбурлянням кодексів на стіл, розголошенню матеріалів досудового слідства і цитуванню поезії - дасть оцінку кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокуратури. Відповідна скарга на дії прокурора Кривенка В. вже мною підписана», - повідомив нардеп.

Як повідомлялося, Солом'янський районний суд Києва частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн.

Розенблат раніше заявляв, що має достатньо грошей, аби заплатити заставу в 10 млн грн.

11 липня депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання й арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата й Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: