Розенблат заявив, що у нього немає 7 млн грн для застави

Розенблат заявив, що у нього немає 7 млн грн для застави
Нардеп Борислав Розенблат

Раніше Розенблат заявляв, що має достатньо грошей, аби заплатити заставу в 10 млн грн

Народний депутат Борислав Розенблат заявив, що не може самотужки внести призначену судом заставу у розмірі 7 млн грн. Про це він повідомив журналістам.

Нардеп також зазначив, що не знає, чи є люди, які готові внести за нього потрібну суму, та назвав справу проти нього «фейковою».

«Дуже тяжко коментувати фейкові справи проти реальних людей. Рішення судді - це її право. Я зроблю все, що написано в ухвалі», - сказав Розенблат.

Як повідомлялося, Солом'янський районний суд Києва частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн.

Розенблат раніше заявляв, що має достатньо грошей, аби заплатити заставу в 10 млн грн.

13 липня Розенблату і Полякову вручили підозри і викликали на допит. При чому Поляков перед допитом раптово захворів.

11 липня Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання й арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата й Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: