Розенблату дозволили зняти електронний браслет

Розенблату дозволили зняти електронний браслет
Борислав Розенблат

Строк дії запобіжних заходів стосовно Розенблата закінчився 16 жовтня

Позбавлений недоторканності народний депутат Блоку Петра Порошенка Борислав Розенблат відсьогодні вже може не носити електронний браслет. Про це він писав у себе на сторінці у Facebook.

«16 жовтня 2017 року закінчився строк дії запобіжних заходів стосовно мене. Однак для того щоб попередити можливі брудні інсинуації деяких ЗМІ, повідомляю - й надалі сприятиму прозорому та об’єктивному розслідуванню, як робив це увесь час», - зазначив він.

Нагадаємо, генеральна прокуратура повідомила народному депутату Бориславу Розенблату про зміну висунутої раніше підозри - в частині зняття підозри в скоєнні злочину з охоронців депутата. Відповідну заяву на засіданні Солом'янського районного суду Києва зробив прокурор Валентин Мусіяка.

«До злочину, як встановлено слідством на даний момент, не причетні Ярощук і Адобаш, яким раніше повідомлялося про підозру. В інших обставинах все так само», - сказав він.
Таким чином, тепер народний депутат підозрюється у злочині, скоєному не групою осіб, а ним самим.

Разом з тим суд не продовжив зобов’язання, покладені на нардепа, зокрема, - носити електронний браслет стеження, а також заборона виїжджати за кордон. Термін дії цього зобов'язання закінчується 17 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: