Розенблату продовжили запобіжний захід. Депутат і надалі ходитиме з браслетом

Розенблату продовжили запобіжний захід. Депутат і надалі ходитиме з браслетом
Розенблат переконував на суді, що навіть без браслета тікати не збирається

Запобіжний захід дієтиме щодо парламентарія до 17 жовтня

Народному депутатові Бориславу Розенблату продовжили запобіжний захід до 17 жовтня 2017 року. Про таке повідомляє «5 канал».

Народний депутат і надалі носитиме електронний браслет і не зможе залишати визначені в ухвалі суду місця перебування без дозволу слідчого. Прокурори запевнили суд, що Розенблат може покинути територію України, оскільки у нього є майно на території Німеччини.

Борислав Розенблат переконує: навіть без браслета тікати не збирається, а всі звинувачення у хабарництві відхиляє: «Я готовий сьогодні до вашого будь-якого рішення. Я знаходжуся тут і буду відстоювати свою честь і гідність, я не притягався до кримінальної відповідальності, ніколи не давав і не брав хабарі».

Як повідомлялося, суд продовжив на два місяці запобіжний захід народному депутату України Максиму Полякову (фракція «Народний фронт») на 2 місяці – до 17 жовтня поточного року

До цього суд зобов'язав Полякова сплатити 0,3 млн грн застави, здати закордонного паспорта і носити електронний браслет.

Раніше суд частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн. 21 липня на Розенблата одягнули електронний браслет.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата й Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: