Розмова на півищених тонах: NYT дізналося несподівані деталі бесіди Трампа з Путіним

Розмова на півищених тонах: NYT дізналося несподівані деталі бесіди Трампа з Путіним

Трамп і Путін протягом майже 40 хвилин обговорювали можливе втручання Росії у вибори в США

Між президентом США Дональдом Трампом і його російським колегою Володимиром Путіним відбулася словесна перепалка під час закритих переговорів на саміті «Великої двадцятки» 7 липня в Гамбурзі.

Про це пише The New York Times з посиланням на джерело в Білому домі, яке переказує слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона.

Так, за даними видання, Трамп і Путін протягом майже 40 хвилин обговорювали можливе втручання Росії у вибори в США. Бесіда на цю тему була напруженою, вони сперечалися, а Путін «голосно вимагав доказів від президента», що підтверджують вплив Москви на американські вибори 2016 року, в яких Трамп здобув перемогу.

Ініціатива закрити тему і перейти до обговорення інших питань виходила від американського лідера, вказує джерело видання.

Раніше держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Трамп під час зустрічі з Путіним декілька разів натиснув на російського президента з приводу минулорічних виборів.

Путін при цьому, як зазначив держсекретар, заперечував втручання Росії. Варто зазначити, що глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Трамп начебто прийняв таку заяву Путіна.

Раніше радник Трампа розповів про результати зустрічі з Путіним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: