Розшукуваних Інтерполом іноземців виявили в Україні

Розшукуваних Інтерполом іноземців виявили в Україні
Прикордонниками за допомогою бази даних Інтерполу реалізовано понад 3,4 тисячі спрацювань
Фото: Politeka

Прикордонники передали затриманих Нацполіції

Прикордонники за базою даних Інтерполу затримали розшукуваних громадян Молдови та України. Злочинців виявили та арештували протягом доби співробітники Держприкордонслужби за базою даних Інтерополу, йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

«Вночі в пункті пропуску «Бориспіль» відбулося спрацювання бази даних стосовно громадянки Молдови. Жінку розшукували молдовські правоохоронні органи з метою арешту за шахрайство.

А в пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського загону виявили за базою даних Інтерполу громадянина України. Жителя міста Шостка розшукували правоохоронці Сумщини з метою арешту за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка).

Про виявлених правопорушників поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Затриманих передано співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, з початку підключення до бази даних Інтерполу – з 28 серпня 2015 року – реалізовано понад 3,4 тисячі спрацювань, у тому числі виявлено 2,6 тисячі осіб, 147 викрадених транспортних засобів та понад 700 викрадених або втрачених паспортних документів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: