Розстріл Майдану: названо імена осіб, що допомогли втекти «беркутівцям»

Розстріл Майдану: названо імена осіб, що допомогли втекти «беркутівцям»

У допомозі «беркутівцям» на Майдані підозрюється керівник ГО «Ніхто крім нас» і ще один член цієї організації

В ГО «Ніхто крім нас» підтвердили, що у допомозі бійцям «Беркута» позбутися зброї і вийти з Києва підозрюють керівника ГО Олександра Ковальова. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив член ГО «Ніхто крім нас» Юрій Слинявчук.
«Так, дійсно, підозру вручили Олександру Івановичу Ковальову», - підтвердив він, додавши, що в той момент співробітникам «Беркута» втекти з Києва допомагали багато - і афганці, і народні депутати. А той факт, що зброю знайшли ще в 2015 році, а оприлюднили лише зараз і оголосили про підозру тільки зараз, Слинявчук вважає наклепом.
«Влада сама знає цих вбивць, хто вбивав людей на Майдані вони знають, але вони приховують. Тому намагаються очорнити нашу організацію і нашого керівника», - переконаний він.
Крім того, у допомозі «беркутівцям» на Майдані підозрюється ще один член ГО «Ніхто крім нас» Чобітько. Про це повідомив народний депутат Володимир Ар'єв у Facebook.
«Ось персони, які підозрюються у виводі Беркута з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. Слідство має версію, що на прохання «кривавого міністра» МВС Захарченка «беркутят»-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх афганців з організації «Ніхто крім нас» – Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) та власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, сепар за поглядами і голова міської організації «Ніхто крім нас» у Києві (на фото – біля Донецької ОДА під час захоплення будівлі терористами)», - написав Ар’єв.


Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що «чорну сотню», яка розстріляла Євромайдан, з Києва вивів чоловік, який був у лавах майданівців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: