Розвідка ідентифікувала офіцерів РФ у бригаді бойовиків

Розвідка ідентифікувала офіцерів РФ у бригаді бойовиків

Їхньою задачею був зрив Мінських домовленостей та знищення інфраструктури Донбасу

Головне управління розвідки Міноброни ідентифіковано офіцерський склад 5 окремої мотострілецької бригади (військова частина 08805, м.Макіївка) 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил Російської Федерації.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, він здійснює безпосереднє керівництво підготовкою та веденням бойових дій на Волноваському напрямку, спрямованих на зрив Мінських домовленостей, знищення цивільної інфраструктури Донбасу, що призводить до загибелі мирних мешканців.

У складі управління і штабу бригади встановлено 15 офіцерів, у складі 1-го і 2-го мотострілкових батальйонів бригади – 17 офіцерів, у складі 1-го танкового батальйону бригади – 18 офіцерів.

2_02

Встановлено, що 9 червня танковим підрозділом 5 омсбр здійснено обстріл н.п. Новотроїцьке, який призвів до пожеж та руйнувань цивільних осель.

Крім того, 15 серпня підрозділом 1 мотострілецького батальйону бригади на бойових машинах БМП-2 здійснено спробу проведення штурмових дій із висуванням у нейтральну зону поблизу н.п.Новогнатівка.

30 серпня підрозділами 2 мотострілецького батальйону бригади здійснено обстріл н.п.Таранчук з комплексним використанням вогневих засобів, у т.ч. зенітних установок на автомобілях, протитанкових ракетних комплексів та гранатометів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: