Розвідка: Кремль вирішив прибрати ватажка «ДНР» Захарченка

Розвідка: Кремль вирішив прибрати ватажка «ДНР» Захарченка

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко

Очікується відставка з подальшим арештом низки посадовців в «уряді» «ДНР»

Керівництво Росії підозрює так звані уряди «ДНР/ЛНР» у нецільовому використанні наданої допомоги. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, ватажка «ДНР» Олександра Захарченка звинувачують у «недбалому ставленні до виконання службових обов’язків».

«14 червня ц.р. у Донецьку російськими «контролюючими особами» було заслухано «главу ДНР» О.Захарченка, якого звинувачено у недбалому ставленні до виконання службових обов’язків, що спричинило масштабне розкрадання отриманих з РФ коштів, матеріально-технічних засобів», - інформує розвідка.

За її даними, очікується відставка з подальшим арештом низки посадовців в «уряді» «ДНР».

«Для невідворотності покарання осіб, причетних до розкрадання російської допомоги, всім т.зв. державним службовцям і працівникам бюджетної сфери «ДНР/ЛНР» заборонено виїзд на територію України і відвідування «сірої зони», яка прилягає до лінії розмежування», - повідомляє ГУР.

Як повідомлялося, «авторитети» в «ЛДНР» скаржаться, що російське начальство краде в таких масштабах, що іншим просто нічого не залишається.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: