Розвідка повідомила про чергову загибель у Сирії бойовиків з Донбасу

Розвідка повідомила про чергову загибель у Сирії бойовиків з Донбасу
В Сирії загинуло вісім та отримали поранення двоє військовослужбовців полку 1 АК

За даними Головного управління розвідки, у Сирії згинули восьмеро бойовиків

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про черговий підтверджений факт участі військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 Армійського корпусу (Донецьк) у складі військового контингенту ЗС РФ в Сирії. Про це йдеться у повідомленні відомства у Facebook.

«Так, в Сирії загинуло вісім та отримали поранення двоє військовослужбовців полку, у тому числі командир мінометної батареї. У зв’язку з тим, що загиблі не є громадянами РФ, їхні тіла будуть поховані на території Сирії», - заявили в ГУР.

Також розвідники повідомили про те, що обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей залишається складною. Зокрема, у смузі відповідальності 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК невідомими було нанесено ножові поранення військовослужбовцю бригади. Обставини з’ясовуються.

Крім того, представниками так званого МВС ДНР затримано військовослужбовця 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, який під прикриттям командування бригади організував масштабний збут контрабандних товарів. З метою недопущення розголошення зазначеного факту, дану особу «заднім числом» звільнено з військової служби.

Нагадаємо, у кінці червня стало відомо про загибель у Сирії двох бойовиків, які раніше воювали на Донбасі в рядах незаконних збройних формувань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: