Саакашвілі назвав слідчих ГПУ «шушваллю» і вимагає від Луценка відкликати їх

Саакашвілі назвав слідчих ГПУ «шушваллю» і вимагає від Луценка відкликати їх

В приміщенні ОДА йдуть обшуки в кабінеті соратника Саакашвілі

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі вимагає від генерального прокурора України Юрія Луценка відкликати слідчих, які в четвер проводять оперативно-слідчі дії в ОДА.
«Я говорив зараз із генеральним прокурором. Я вимагав від нього відкликати звідси цю шушваль, цих своїх слідчих», - заявив Саакашвілі в Одесі.
Він також повідомив, що має намір добитися відповідальності для тих слідчих, які брали участь в обшуку, пише Інтерфакс-Україна.
«Я доведу до кінця, доки кожного з них не буде покарано, доки ця шушваль совкова, корумпована не буде прибрана з органів прокуратури, ДФС, із різних високих кабінетів», - додав він.
Нагадаємо, в четвер правоохоронці здійснюють обшуки у будівлі Одеської ОДА. У процесуальних діях беруть участь працівники СБУ та Генпрокуратури. За даними ЗМІ, обшуки також відбулися за місцем проживання радника голови Одеської ОДА - екс-генконсула Грузії Тимура Нішніанідзе. Заходи відбуваються в рамках кримінальної справи про незаконне відшкодування ПДВ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: