Саакашвілі про підтримку нардепів: Про створення спільної політичної сили не йдеться

Саакашвілі про підтримку нардепів: Про створення спільної політичної сили не йдеться

У поліції заперечують, що забирали у Саакашвілі паспорт

Михайло Саакашвілі заявив, що Юлія Тимошенко, як і він, може комусь не подобатися, але у тій ситуації із несправедливістю Тимошенко, як і низка політиків – Добродомов, Чумак, Наливайченко, Гриценко, Катеринчук, Соболєв, Найєм, Лещенко, Заліщук, Фірсов і багато інших, висловилися та підтримали його, тому він їм за це дуже вдячний.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK за допомогою скайп-зв’язку зі Львова заявив Саакашвілі.

Саакашвілі додав, що про створення якоїсь спільної політичної сили не йдеться. Разом із тим, політик наголосив, що буде обрано дату, і в Києві зберуть усі «здорові сили». 

Політик розповів, що під час перетину кордону із польської сторони прикордонники проштампували паспорти. Група політиків рушила до українських охоронців кордону, проте ті відмовилися брати у них паспорти та ставити відповідні штампи.

Саакашвілі зазначив, що того дня було спекотно, тож він зняв піджак, у кишені якого був паспорт, та залишив в автобусі.

«У цей час прибігли люди та забрали нас із собою, навіть особливо не запитуючи, і перевели. Я думав, що потім можна спокійно забрати паспорт, але виявилося, що до того туди зайшли не то СБУшники, не то поліцейські, не то прикордонники, не знаю, обшукали автобус. Усім повернули документи, окрім мого паспорта. Дуже добре інформована людина сказала, що паспорт послали в Адміністрацію президента… як бойовий трофей, очевидно», – заявив Михайло Саакашвілі.

Раніше повідомлялося, що суд розгляне прорив Саакашвілі через кордон 18 вересня.

Також стало відомо, яке покарання загрожує Саакашвілі.

Раніше у холі львівського готелю «Леополіс», де після недільного прориву польсько-українського кордону поселився Саакашвілі, відбулись перемовини між ним, його адвокатами та прикордонниками КПП «Шегині – Медика».

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечер 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція вже відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: