Саакашвілі розповів, як познайомився з головним грузинським «злодієм у законі»

Саакашвілі розповів, як познайомився з головним грузинським «злодієм у законі»
Михайло Саакашвілі
фото: EPA/UPG

Під час візиту до Запоріжжя політик дав інтерв’ю журналістам

Вчора, 21 вересня, Михайло Саакашвілі, якого Порошенко позбавив українського громадянства, вкотре відвідав Запоріжжя. Під час візиту політик встиг дати інтерв’ю «Громадському ТБ Запоріжжя».

Михайло Саакашвілі розповів журналістам, як він познайомився із головним «злодієм в законі» Грузії, Таріелом Оніані. Це відбулося ще під час його грузинського президентства.

«Коли мене тільки обрали президентом Грузії, я прийшов до готелю, де в мене були зустрічі з іноземними делегаціями. Туди також прийшла солідна людина, потиснула руку, спитала мене: «Як ви, Михайло?». Мене потім спитали: «Ти знаєш, хто це був? Таріел Оніані – головний «злодій в законі» Грузії». Він прийшов «інспектувати» свої володіння в Грузії. В нас тоді ще не було закону про злодіїв в законі, але я сказав: «Негайно поговорити з ним, якщо він до ранку не виїде з Грузії, ми знайдемо якусь справу, щоб його заарештувати». Це було не зовсім легально, тому що може і не було справ. До речі, він виїхав, поїхав до Барселони. Іспанська поліція до нас звернулась за допомогою і ми надали інформацію, щоб його заарештували там, а після його запросив до себе Путін», - розповів Саакашвілі.

Нагадаємо, вчора Саакашвілі паралізував рух у центрі Запоріжжя. Політик проїхався у місцевій маршрутці, з якої пересів у «Лексус».

Саакашвілі також розповів, як сидів у барі з главою Запорізької області Костянтином Брилем.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: