Саакашвілі у львівському суді хоче взяти на поруки учасника «прориву»

Саакашвілі у львівському суді хоче взяти на поруки учасника «прориву»
Суд над Олександром Бурцевим у Львові 

Адвокати Бурцева зазначили, що в їхнього підзахисного закінчились тест-смужки для контролю рівня цукру

Екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі прибув до зали апеляційного суду Львівської області, який сьогодні розглядає апеляційну скаргу у справі бійця батальйону «Шахтар» Олександра Бурцева, затриманого відразу після заворушень, що сталися під час перетину Саакашвілі польсько-українського кордону в КПП «Шегині».

Після прибуття Саакашвілі, адвокат заявив у суді, що його клієнт готовий узяти Бурцева на поруки.

Адвокат також звернулась з проханням надати Бурцеву тест-смужки, аби він принаймні міг контролювати рівень цукру під час засідання.

Як повідомлялося, 10 вересня позбавлений українського громадянства екс-голова Одеської ОДА Саакашвілі прибув до України, фактично здійснивши разом з кількома народними депутатами прорив держкордону у пункті пропуску Шегині. Загалом близько 60 осіб незаконно перетнули кордон разом із Саакашвілі.

Внаслідок порушення громадського порядку на державному кордоні України постраждали 8 прикордонників та 13 працівників поліції.

Нацполіція відкрила провадження щодо прориву держкордону за статтями про незаконне переправлення через державний кордон України, опір правоохоронцям та хуліганство.

Бурцев Олександр Васильович народився 1978 року в селі Стужень Курської області, за національністю — росіянин. У списку адрес проживання вказані місто Єнакієве Донецької області та Івано-Франківськ. Він є бійцем батальйону «Шахтар».

Служив у органах внутрішніх справ України в Івано-Франківській і Донецькій областях.

Після подій 10 вересня у Шегинях народний депутат від фракції «Народного фронту», радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео, на якому видно, що Бурцев бив прикордонників під час прориву Саакашвілі через кордон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: