Саакашвілі здивували результати екзит-полів щодо виборів в Грузії

Саакашвілі здивували результати екзит-полів щодо виборів в Грузії
Губернатор Одеської області прокоментував хід парламентських виборів

Екс-президент Грузії закликає захистити кожен голос і кожен протокол

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі зробив перші коментарі у зв'язку з опублікованими результатами екзит-полів щодо парламентських виборів в Грузії.

У своїй заяві Міхеїл Саакашвілі заявив, що зараз головне захистити кожен голос і кожен протокол, так як результати, які показали екзит-поли, виявилися несподіваними і для нього.

За словами екс-президента, згідно з екзит-полами, Єдиний національний рух має велику перевагу над правлячою партією в більшості виборчих округів, повідомляє Грузія Онлайн.

«Що стосується результатів виборів, дуже важливо, що фашистський т.зв. Альянс патріотів не подолав (бар'єр), і на даний момент за пропорційними списками залишаються дві партії - ЄНР і Грузинська мрія. За деякими протоколами, в абсолютній більшості мажоритарних округів, на даний момент, лідирує ЄНР. Це означає, що зараз нам треба міцно попрацювати в комісіях. Ніхто не повинен залишати пости в комісіях, тим більше ми повинні розуміти, що все попереду і дуже важливо захистити кожен мандат тому, що ситуація не така, якою була видна спочатку. Вона явно змінюється на краще щохвилини. Тому зараз, як ніколи, необхідно, щоб ніхто не опускав руки, і довести розпочату справу до кінця. Кожен протокол повинен бути захищений і, я впевнений, ми отримаємо набагато кращий результат, ніж уявляли. я стежу за ситуацією. Я сам ошелешений від того, в скількох округах ми матимемо перевагу. Ні в якому разі не можна здаватися. Сподіваюся на вас», - заявив Саакашвілі, звертаючись до своїх однодумцями в Грузії.

Раніше повідомлялося, що екзит-пол компанії TNS віддав перемогу на парламентських виборах в Грузії правлячій партії «Грузинська мрія» з результатом 53,8%. Згідно з екзит-полом компанії GFK, «Грузинська мрія» здобула 39,9% голосів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: