Саакашвілі відсторонив прес-секретарку за антисемітський пост

Саакашвілі відсторонив прес-секретарку за антисемітський пост
Міхеїл Саакашвілі зі своєю прес-секретаркою Дариною Чиж
Daryna Chyzh, Facebook

Дарина Чиж видалила пост у Facebook, вибачившись перед всіма, кого образив запис.

Екс-голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі відсторонив свою прес-секретарку Дарину Чиж через антисемітський запис, що стосувався президента Петра Порошенка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Пост пані Чиж починався словами: «Петро Олексійовичу, коли частка Вальцмана у вас долатиме розумне...»

Саакашвілі заявив, що вважає будь-який навіть натяк на антисемітизм неприйнятним і банить авторів коментів на етнічні та релігійні теми на моїй сторінці.

«Вчора я відсторонив Дашу Чиж від нашої кампанії саме через її висловлювання. Нам не слід уподібнюватися тим, хто хоча б натяками говорить на ці теми, бо я таких людей вважаю особистими ворогами».

Він також зауважив, що для нього неприйнятно, коли його команду називають «командою грузинських реформаторів».

Дарина Чиж видалила пост у Facebook, вибачившись перед всіма, кого образив запис, але відкинувши звинувачення в антисемітизмі.

«Видалила тому, що багато образилися моєї злою іронією, помилково вважаючи її «антисемітизмом». Боронь Боже, навіть говорити це слово гидко. По правді, застосовувати цей термін до українки, яка працює в мультинаціональній команді, яка починала свій трудовий шлях із Одеси – взагалі якось не в'яжеться одне з іншим», – написала вона.

Нагадаємо, Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження. Cуд над Саакашвілі перенесли на п’ятницю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: