Садовий розповів, чому не йде у відставку

Садовий розповів, чому не йде у відставку
time-ua.com

Каже, відчуває підтримку з боку місцевих мешканців

Міський голова Львова Андрій Садовий поки що не збирається йти у відставку, бо його про це не просять мешканці міста, пише «Українська правда».

«Мене закликають [піти у відставку] політики. Але мешканці мене не закликають», - зазначив він.

Садовий підкреслив, що відчуває підтримку з боку львів’ян.

«Вони мене просять, щоб я працював і виконував свою роботу, не звертав увагу на це шумовиння, що є навколо», - підкреслив міський голова.

Раніше повідомлялося, що Садовий розповів, хто блокує вивіз сміття йому назло.

Нагадаємо, 28 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі сталась пожежа. Експерти та місцева влада говорять, що причиною пожежі міг бути підпал. Унаслідок пожежі та подальшого обвалу загинули троє пожежників. Ще одну людину, еколога місцевого ЛКП, досі не знайшли. 

Садовий згодом звернувся до влади з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної ситуації. Порошенко порадив Садовому не політизувати ситуацію.

Як повідомлялося, зранку біля Львівської міської ради сталися сутички. Активісти прийшли з вимогою про відставку мера Андрія Садового. Сьогодні депутати міської ради мали розглядати питання щодо ситуації, що склалася навколо сміттєзвалища в Грибовичах. Відомо, що поліція затримала одного активіста.Також до ратуші прибула карета «швидкої допомоги».

Активісти перед цим співали славень біля Ратуші, виманюючи Садового, який повернувся до мерії через внутрішній двір.Згодом активістам вдалося прорватися до зали засідань та захопити трибуну,  через що секретар Львівської міськради Анатолій Забарило оголосив про закриття засідання сесії Львівської міської ради.

Поліція почала розслідувати сутички у міськраді Львова. Інформація про затриманих уточнюється. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: