Сакварелідзе заявив, що його хочуть позбавити українського громадянства

Сакварелідзе заявив, що його хочуть позбавити українського громадянства
Давид Сакварелідзе

Сакварелідзе вважає, що у Порошенка параноя

Соратник екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявляє, що президент Петро Порошенко може позбавити його громадянства України. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook. 

Сакварелідзе зазначив, що ця інформація неофіційна і поки що не підтверджена.

«Щойно отримав неофіційну і поки остаточно не підтверджену інформацію про те, що Петро Олексійович Порошенко збирається незабаром забрати громадянство у мене, а також у деяких інших нелояльних до нього осіб з числа тих, кому він сам його і дав два роки тому», - написав він.

Як повідомляв «Главком», 14 вересня правоохоронці вручили повідомлення про підозру Давиду Сакварелідзе. Колишнього заступника генерального прокурора підозрюють у порушенні ч.2 ст.332 Кримінального кодексу (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечер 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: