Савченко для себе вирішила, що у в'язниці в Росії не залишиться

Савченко для себе вирішила, що у в'язниці в Росії не залишиться

Савченко для себе заздалегідь вирішила, що відбувати вирок у Росії не буде.

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко розповіла, що була готова «прийняти рішення», якби її в Росії і далі тримали в ув'язненні.

Про це вона сказала в інтерв'ю телеканалу ТСН.

За її словами, у кожної людини, особливо у військового, є план дій на випадок тих чи інших ситуацій у житті. Савченко для себе заздалегідь вирішила, що відбувати вирок у Росії не буде.

«Я знала, що якщо мене будуть везти не в Україну, мені життя в Росії не потрібне. Воно мені в Росії на волі не потрібне, у Росії у в'язниці - 200 тисяч разів не потрібне. Тому б не виїхала нікуди, крім України, і те, як би я зробила це, я ніколи в житті нікому не скажу. Це не самогубство, це - прийняти рішення. Як це зробити, я це залишу для себе, раптом ще доведеться колись робити», - розповіла Савченко.

У студії також показали колись передані через журналіста фігурки орігамі, які Савченко робила у в'язниці. За її словами, вона навчилася робити їх вже там.

«Волонтери надіслали книги про орігамі і кольоровий папір... Це було спасіння, дрібна моторика, що дозволяє відключити мозок, включити душу на творчість. Це дуже допомагало», - зазначила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: