Савченко дорікає Тимошенко у провокуванні нового Майдану

Савченко дорікає Тимошенко у провокуванні нового Майдану
Фото dt.ua

Привладній опозиції потрібно розхитати настрій в суспільстві, провести перевибори, - Савченко

Народний депутат України Надія Савченко розкритикувала так звану «привладну опозицію» за розхитування ситуації в країні для нового Майдану. Про це вона сказала сьогодні під час прес-конференції у Києві.

«Привладній опозиції потрібно розхитати настрій в суспільстві, провести перевибори. Розхитати протестні настрої в суспільстві, привести третій Майдан, скориставшись проблемою тарифів. Раніше можна було її вирішити, якби не піаритися. Чи приведе молоду кров привладна опозиція? Можливо, частково, щоб добре виглядати в очах Заходу… Недостатньо цього українцям. Тому я йду шляхом революції, я першою йду по мінному полю політики, роблячи скандальні, непопулярні заяви і на крок передчасні заяви… за що від мене буде відмовлятися привладна опозиція», - зазначила Савченко.

Нагадаємо, Савченко також заявила, що вона обурена, що Верховна Рада так і не спромоглася захистити українські ЗМІ.

Як раніше повідомлялось, Савченко також заявила, що оголошує голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених. «Одним з механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність тих, що перебувають при владі всього світу, щодо звільнення українців із полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: