Савченко хоче очолити Міноборони

Савченко хоче очолити Міноборони
Канал 24

Надія Савченко зробила гучну заяву.

Надія Савченко висловила готовність очолити Міністерство оборони України. Про це вона сказала в ефірі ток-шоу «Люди. Hard Talk. LIVE» на телеканалі «112 Україна». «Погодилася би. Я б легалізувала законом то, що і так відбувається. У нас капітан - це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може впоратися із завданням, були приклади, коли було захоплення Краматорського аеродрому сепаратистами. Тоді одну групу вів полковник, інший майор, і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу», - заявила народний депутат.

«Так ось капітан - це рівень підполковника, командира бригади, підрозділи, батальйону. Полковник, командир бригади - це рівень Генштабу. Решта в Генштабі - це просто батальйони полковників, це генерали, яких у нас дуже роздутий штат. Це все просто гальмує все, що там робиться. Я б легалізувала ту армію, яка реально ефективна і відкинула все те, що отримує гроші, розвиває корупцію і шкодить тому, хто на передовій», - сказала Савченко.

Раніше народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко заявляла, що готова бути президентом України, якщо цього захочуть українці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: