Савченко не попереджала СБУ про наміри зустрітися з ватажками бойовиків

Савченко не попереджала СБУ про наміри зустрітися з ватажками бойовиків
Надія Савченко

СБУ перевірить інформацію про зустріч Савченко з Плотницьким і Захарченком

Служба безпеки України не було попереджено народним депутатом Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР». Про це в ефірі телеканала «112 Україна» повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

При цьому він зазначив, що СБУ фактично знає про переміщення за лінією розмежування або за кордон українських політиків.

«Ми збираємо інформацію, пов'язану не лише з поїздкою Надії Савченко до Білорусі, а й із іншими політиками до інших країн. Усе, що пов'язано з темою звільнення заручників, для нас дуже актуально. Ми цю інформацію будемо перевіряти і з'ясовувати подробиці, в тому числі і з Надією Савченко», – сказав Тандіт.

«Ми використовуємо абсолютно всі можливі способи для того, щоб прискорити процес звільнення наших заручників. Крім офіційних переговірників, офіційних осіб, у цих переговорах беруть участь різні люди: і представники громадських організацій, і політики, і нардепи, і представники конфесій різних церков. Для нас важливо, щоб хлопців було звільнено... Важливо пам'ятати, що ми – українці, і в переговорах з ОРЛО та ОРДО пам'ятати про те, що ми маємо право, це наша територія», – зазначив Юрій Тандіт.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: