Савченко обурилась на нардепів, які «кладуть» на українську культуру

Савченко обурилась на нардепів, які «кладуть» на українську культуру
Фото dpchas.com.ua

Деручи глотку за українську мову, за українську пісню, парламент так і не спромігся провести толковий закон про українську культуру, - Савченко

Народний депутат Надія Савченко обурена, що Верховна Рада так і не спромоглася захистити українські ЗМІ. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

«Деручи глотку за українську мову, за українську пісню, парламент так і не спромігся провести толковий закон про українську культуру в медіапросторі. А ще складніше стало з його виконанням. Майже всі теле- і радіоканали, майже всі депутати Верховної Ради куплені олігархами, тому ложили вони на закон про українські ЗМІ, продовжують крутити все дешеве, низькопробне російське», - заявила Савченко.

Як раніше повідомлялось, Савченко також заявила, що оголошує голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених. «Одним з механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність перебувають при владі всього світу по звільненню українців з полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: