Савченко передала Порошенку лист з вимогою прискорити звільнення військовополонених

Савченко передала Порошенку лист з вимогою прискорити звільнення військовополонених

Звільнена з полону бойовиків журналістка Марія Варфоломєєва вважає, що українська влада і так займається звільненням полонених, тому «немає сенсу» нагадувати

Народний депутат Надія Савченко передала президенту Петру Порошенку лист родичів українських громадян, які перебувають в полоні у бойовиків, з вимогою якнайшвидше їх звільнити.

Про це в ефірі Громадського повідомила сестра Надії Савченко Віра.

«Зареєстрували в приймальні президента, він адресований Петру Олексійовичу. Було 3 аркуші з підписами. Близько 30 мам полонених українців хотіли зустрітися з президентом, або з його представниками. Вони сподіваються, що їх хоча б «посегментно» прийме президент», — сказала Віра Савченко.

Водночас, звільнена з полону бойовиків журналістка Марія Варфоломєєва висловила думку в ефірі Громадського, що українська влада і так займається звільненням полонених, тому «немає сенсу» нагадувати про це президенту.

«Я знаю точно, що наша влада займається обміном. Але зараз процес гальмує через те, що Росія хоче повної амністії», — сказала Варфоломєєва.

Нагадаємо, сьогодні вранці під будівлею Адміністрації президента відбувся мітинг родичів українців, які перебувають у полоні в Росії та на окупованому Донбасі.

Цей мітинг 2 серпня анонсувала депутат Надія Савченко. Тоді ж вона заявила, що розпочинає голодування через бездіяльність влади і світової спільноти в питанні звільнення заручників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: