Савченко розказала, що хорошого вона розгледіла у Тимошенко

Савченко розказала, що хорошого вона розгледіла у Тимошенко
Савченко: Весь політичний шлях Юлії Володимирівни я ціную
Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

Надія Савченко заявила, що у неї з Тимошенко «нормальні робочі стосунки»

Народний депутат Надія Савченко охарактеризувала свої стосунки із лідером фракції «Батьківщина» Юлією Тимошенко як «робочі». Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

Зокрема, відповідаючи на питання про свої стосунки з Тимошенко, Савченко заявила:

«Нормальні робочі стосунки. Весь політичний шлях Юлії Володимирівни я ціную, бо пройти його - це складно, це колосальна робота, енерговіддача. Але як людина, яка відчувала на собі роботу системи і уряду Тимошенко, я оцінюю її погано. Не вважаю, що вона була спрямованою на українця, і вона не була україноцентричною, вона була виключно заради влади. Це розумна жінка. Ми з нею на фракції могли обговорити якість законопроекти. Зараз я інколи раджуся із фракцією «Батьківщина», яке їхнє бачення тих чи інших проектів законів. Ми ніколи не були подругами і не будемо. У Раді ми вітаємося, і спілкуємося, але теми виключно робочі, точно не про сім’ю і дітей».

Народний депутат також підтвердила свою оцінку публічної поведінки лідерки «Батьківщини», яку вона вважає холодною, зауваживши, що це її «враження від іміджу – не від людини».

«Я не знаю, яка людина Юлія Володимирівна. «Холодна, як воскова лялька» - вона така завжди. Це не погана оцінка – це вміння людини себе так тримати. Можливо, для політики це добре», - сказала депутат.

Савченко розповіла, як поводить себе Тимошенко на зборах фракції.

«На фракції вона – робочий елемент команди. В принципі, мені подобалося, як проходили фракції у «Батьківщині»: ніхто нікому не нав’язував думку. Звичайна нарада в колективі», - сказала вона.

Народний депутат також прокоментувала свій вислів «у людей, які приходять до влади, змінюється група крові».

«Проблема у тому, що я не прийшла до влади, мене в неї вкинуло. Група крові змінюється тоді, коли людина іде із бажанням влади. Людина себе готує, рветься в помічники народних депутатів, хоче якимось чином примазатися. Вона вже тоді вчиться лизати ноги, цілувати руку, вчиться підлості. Я спостерігаю це не тільки в парламенті, а й в апараті ВР і серед усіх, хто до нього дотичний. Вся оця клоака приводить людину до політики. Політика змінює групу крові тому що це слава і влада. Тебе засліплюють спалахи фотоапаратів, ти втрачаєш голову від думки «невже нарешті?». Я якраз та людина, якій все це чуже. Щоразу на клітинному рівні я відчуваю відразу. Говорити з журналістами мені важко. Я намагаюся триматися чемно, я відповідаю на запитання, але мені це не подобається. Треба фотографуватися – якщо люди просять – я буду посміхатися, я їм вдячна. Але це частина роботи. Я розкриваюсь, якщо я сідаю на коня, підходжу о літака чи вертольота, починаю розбиратися з технікою. Там я є сама собою. Тому моя група крові не зміниться», - сказала Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: