Савченко розпочала голодування

Савченко розпочала голодування
Фото obozrevatel.com

Савченко не вживає їжу, але п’є воду

Народний депутат партії «Батьківщина» Надія Савченко відсьогодні розпочала голодування. Цю інформацію «Главкому» підтвердила прес-секретар нардепа Тетяна Проторченко.

Водночас вона уточнила, що Савченко не вживає їжу, але п’є воду. «Воду вживає. На сухому голодуванні людина взагалі недовго може прожити», - додала прес-секретар.

Як раніше повідомлялось, Савченко 2 серпня під час прес-конференції оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених. «Одним із механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. Із сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність влади всього світу щодо звільнення українців із полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко.

Тим часом на сайті Адміністрації президента зареєстровано петицію щодо позбавлення народного депутата Надії Савченко звання «Герой України». Суть звернення звучить так: «Зняття звання Героя України з Надії Савченко та призначення розслідування стосовно її здоров'я, взяття в полон та дій, що призвели до загибелі воїнів під час її затримання бойовиками». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: