Сайт американських неонацистів після бойкоту в США переїхав на російський домен

Сайт американських неонацистів після бойкоту в США переїхав на російський домен

Домен був сплачений терміном на один рік

Сайт американських неонацистів The Daily Stormer, якому раніше сервіс GoDaddy відмовив у наданні послуги хостингу, перебрався в доменну зону ru.

Нову адресу сайту надала російська компанія Ru-Center. В даний момент на головній сторінці The Daily Stormer опублікована стаття під назвою «Історія про справжню дружбу: Трамп закликав Путіна дати нам новий домен». 

Відповідно до інформації на сайті компанії, сайт The Daily Stormer має адресу dailystormer.ru.

Домен був сплачений терміном на один рік.

У реєстраційних даних власник сайту не вказаний.

Також в статті про сайт на Wikipedia в якості нового домена вказана адреса dailystormer.ru.

Невдоволення GoDaddy було викликано редакційною статтею, що ображає жінку, яка загинула під час протестів в Шарлотсвілл. 32-річна Хізер Хейєр брала участь в демонстрації проти білих неонацистів і загинула в результаті наїзду автомобіля на натовп демонстрантів. В GoDaddy заявили, що публікація порушує умови надання хостингових послуг, оскільки може спровокувати нову хвилю насильства, що договір виключає.

Нагадаємо, американські расисти та неонацисти похвалили президента США Дональда Трампа за те, що він не звинуватив їх у сутичках в Шарлотсвіллі.

Як відомо, в суботу, 12 серпня, в Шарлотсвіллі сталися сутички між націоналістами, які вважають, що «знищується історія білої Америки», та противниками расової дискримінації.

Місцева поліція попереджала про можливі сутички на вулицях. Мітинг ультраправих, які також виступають проти демонтажу пам'ятника генералу конфедератів Роберту Еварду Лі, тривав близько 20 хвилин. Закінчився захід бійкою учасників виступу і групи їх противників.

Згодом невідомий на автомобілі влетів у натовп противників «білих націоналістів»: одна людина загинула.  За останніми даними, госпіталізовано близько 30 людей. Пізніше водій автомобіля був заарештований.

Влада Вірджинії ввела режим надзвичайного стану.

«Ми повинні засуджувати все те, за чим стоїть ненависть», заявив після зіткнень президент США Дональд Трамп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: